00:00
00:00
Newgrounds Background Image Theme

mcpooballs just joined the crew!

We need you on the team, too.

Support Newgrounds and get tons of perks for just $2.99!

Create a Free Account and then..

Become a Supporter!

Légópince (hungarian club)

4,337 Views | 95 Replies
New Topic Respond to this Topic

At 2/18/25 09:17 AM, Arika2 wrote:Valamelyikőtök volt már busójáráson?
Most lesz majd jövő hétvégén csütörtöktől keddig
Én eddig szinte minden évben ott voltam mert egész közel lakok Mohácshoz

Volt már szerencsém párszor, én is egész közel lakok Mohácshoz! :D

Most is bemegyek majd egy vagy akár több napra is, még meglátom, mennyire lesz kedvem. Tavaly amikor voltam pont esett az eső, remélem idén jobb lesz a helyzet. Kürtőskalácsból felszerelkezek majd.

Te is tervezel menni idén?

Response to Légópince (hungarian club) 2025-02-18 14:23:11

At 2/18/25 11:07 AM, vlntnx0 wrote:

Most is bemegyek majd egy vagy akár több napra is, még meglátom, mennyire lesz kedvem. Tavaly amikor voltam pont esett az eső, remélem idén jobb lesz a helyzet. Kürtőskalácsból felszerelkezek majd.

Idén is megyek barátnőmmel

Bad english, sorry.

Árvíztűrő tükörfúrógép

BBS Signature

Response to Légópince (hungarian club) 2025-02-18 15:09:33

At 2/18/25 02:23 PM, Arika2 wrote:
At 2/18/25 11:07 AM, vlntnx0 wrote:

Idén is megyek barátnőmmel

Na faja, ez a beszéd

Response to Légópince (hungarian club) 2025-02-19 05:02:16

At 2/5/25 03:29 AM, Arika2 wrote:
At 2/3/25 07:38 PM, Mudafucsa wrote:
At 1/28/25 08:13 AM, MalwareShop wrote:
At 1/28/25 06:08 AM, Arika2 wrote:
At 1/27/25 05:40 PM, MalwareShop wrote:Már egy jó ideje nem írtam ide :V

Igen meg is lepődtem rajta

Ki hogy van?

Szívok még a vizsgaidőszakkal egyetemen. Szerencsére a nehéz tárgyak közül a mikrobiosz meglett elsőre, az általános kémia pedig másodjára, viszont még egy matek szóbeli mindig hátra van. Ha az megvan, akkor utána nyugodt szívvel felejthetem el az őszi félévet és nem álmodok remélhetőleg többé rémeket az áltkém laborról, helyette megint a Neptun előtt akarok majd valamit a földhöz baszni, hogy 1000 évig tart, még betölt rajta valami a túlterheltség miatt.

Nekem most nem olyan vész a tavaszi félév
Amúgy sem egy nagy cumó az egyetem
Szociális munkát tanulok annak meg a nagyját vagy a gyakorlat vagy a saját kutatásaim teszik ki az egyetem szinte semmit nem ad hozzá a tudásomhoz
Hálistennek már nincs jog meg szociálpolitika....
Bár ha látnék én is inkább biológiát tanulnék
Most addiktológiát tanulok de inkább szociális megközelítésben
Ősszel végzek
Valszeg elvonóba megyek dolgozni
De lehet hogy ambulanciára megyek még meglátom

Nekem a tavaszi félév elég kevert, sokat kell tanulni, de legalább most normálisabb oktatókat fogtam ki. A matekot buktam, de majd következő vizsgára megpróbálom matekinggel összeszedni magam. Szeretem alapból a biotech szakot, mert sok új dologgal meg lehet ismerkedni, de nagyon a szelektálásra megy ki a játék. Sokszor kérdeztek bele olyan dolgokba, amik egyáltalán nem voltak leadva, még nem voltak leadva (főleg laboron), vagy érthetetlenül voltak leadva, de legalább a nagyját sikerült letudnom és valahogyan éppen 4,0 felett tartani az átlagom.

Kicsit későn reagáltam erre, mivel elég tömény volt a vizsgaidőszak és már az első hétre lehetett tanulni zh-ra, így mindig megfeledkeztem erről, remélem nem baj. A jövőbeli munkaválasztáshoz pedig sok szerencsét.

Cell speen

BBS Signature

Response to Légópince (hungarian club) 2025-02-19 05:15:39

At 2/4/25 04:20 AM, MalwareShop wrote:
At 2/3/25 07:38 PM, Mudafucsa wrote:
At 1/28/25 08:13 AM, MalwareShop wrote:
At 1/28/25 06:08 AM, Arika2 wrote:
At 1/27/25 05:40 PM, MalwareShop wrote:Már egy jó ideje nem írtam ide :V

Igen meg is lepődtem rajta

Ki hogy van?

Szívok még a vizsgaidőszakkal egyetemen. Szerencsére a nehéz tárgyak közül a mikrobiosz meglett elsőre, az általános kémia pedig másodjára, viszont még egy matek szóbeli mindig hátra van. Ha az megvan, akkor utána nyugodt szívvel felejthetem el az őszi félévet és nem álmodok remélhetőleg többé rémeket az áltkém laborról, helyette megint a Neptun előtt akarok majd valamit a földhöz baszni, hogy 1000 évig tart, még betölt rajta valami a túlterheltség miatt.

Sok szerencsét, én most fogok érettségizni, a matek kicsit szopás lesz legalább is abból kiindulva amit jelenleg tudok, de majd fogok többet készülni rá. Csak egyszer legyek túl ezen a szaron

Sok szerencsét hozzá! A matekra emlékszek, hogy kőkeményen szoptam vele, mivel valamiért mindig kifogom azokat a tanárokat matekból, akik vagy érthetetlenül magyaráznak, vagy még mellé rohadékok is. Ami nekem középiskolából megmaradt a matek órákról, az az, amikor a tanár hangoztatta, hogy nincs kedve elmagyarázni az adott anyagot, a matek arra van, hogy megtanítson minket az életben a kudarcokra, vagy hogy nem tudja odaadni a kijavított dolgozatomat, mert nagy eséllyel gyújtósnak használta. Meg is lett az eredménye, gyönyörű szép 2-es lett a matek érettségim (1 pont kellett volna a hármashoz), de legalább a biosz-infó emeltekkel sikerült felboostolni a pontjaimat egyetemre.

Cell speen

BBS Signature

Response to Légópince (hungarian club) 2025-02-21 02:52:43

Tök jó ez a hirtelen jött aktivitás

Bad english, sorry.

Árvíztűrő tükörfúrógép

BBS Signature