Piosenka o Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=WJKQ24tz2no
Nikt lepiej nie określił naszxego narodu niż królowa serc Raageshawrii
Piosenka o Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=WJKQ24tz2no
Nikt lepiej nie określił naszxego narodu niż królowa serc Raageshawrii
https://www.youtube.com/watch?v=kJa2kwoZ2a4
Polecam tą piosenkę. Wreszcie można coś powiedzieć o Polakach-Robakach.
Zapierdielamy ponad nasze siły, nie dostajemy z tego pieniędzy
A my wciąż zapatrzeni na zachód, gdzie są zgliszcza, popioły
Wierzymy, że będziemy awangardą.
Obudźmy się i zatańczym tańcem długu, razem ze stromae
gdzie zostaliśmy wyruchani i jeszcze musimy za to zapłacić
to nie ja jestem krawędziowy, to ja staram się nieskutecznie nadgonić zaległości
bo tak już jest, że albo jesteś sklurwysynem, albo frajerem.
Ja jestem frajerem i zawsze już będę frajerem. I nic tego nie zmieni
Popatrzmy na świat, gdzie sąd odbiera ci dziecko, gdzie rząd daje ci podatki, i gdzie rzeczywistość cię nienawidzi.
alors on dans
https://www.youtube.com/watch?v=SNLsmh_otYs
piosenka prawdziwego polaka
ale się rozkręciłęm - ja po prostu nienawidzę Polaków - Robaków
Takie to proste
proszę mnie tłumaczyć na wszystkie języki, łącznie z Laosem - mam tam kurwę którą rucham, chcę aby ona rozumiała co jej mówię, gdy ją pierdolę w dupę (i się spuszczam, musiałem to dopisać po chwili ajwaj). Dziekuję i pozdrawiam prawdziwych patriotów.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to w ubiegłym tygodniu zarchiwizowałem wszystkie filmy niszowego twórcy internetowego "KalekaMentalny" na Archive.org, jest w tej kolekcji nawet recenzja Battleblock Theater!
Nie wiem, czy ktokolwiek jest zainteresowany tym, ale warto spróbować. A i co sądzicie o nim?
Mam pytanie: dlaczego gdy wychodzę na dwór to muszę być przypominany o istnieniu kiboli...
At 4/14/25 01:15 PM, FalenDemo5 wrote:Jeżeli ktoś jest zainteresowany to w ubiegłym tygodniu zarchiwizowałem wszystkie filmy niszowego twórcy internetowego "KalekaMentalny" na Archive.org, jest w tej kolekcji nawet recenzja Battleblock Theater!
Nie wiem, czy ktokolwiek jest zainteresowany tym, ale warto spróbować. A i co sądzicie o nim?
Co jest
At 4/14/25 02:32 PM, AlfaFranek wrote:At 4/14/25 01:15 PM, FalenDemo5 wrote:Jeżeli ktoś jest zainteresowany to w ubiegłym tygodniu zarchiwizowałem wszystkie filmy niszowego twórcy internetowego "KalekaMentalny" na Archive.org, jest w tej kolekcji nawet recenzja Battleblock Theater!
Co jest
nie tutaj szukasz. :)
At 4/14/25 02:49 PM, Czyszy wrote:At 4/14/25 02:32 PM, AlfaFranek wrote:At 4/14/25 01:15 PM, FalenDemo5 wrote:Jeżeli ktoś jest zainteresowany to w ubiegłym tygodniu zarchiwizowałem wszystkie filmy niszowego twórcy internetowego "KalekaMentalny" na Archive.org, jest w tej kolekcji nawet recenzja Battleblock Theater!
Co jest
https://archive.org/details/yt-account-kalekamentalny
Można też kliknąć w ikonę Archive.org w prawym górnym rogu.
At 4/14/25 02:51 PM, FalenDemo5 wrote:At 4/14/25 02:49 PM, Czyszy wrote:At 4/14/25 02:32 PM, AlfaFranek wrote:At 4/14/25 01:15 PM, FalenDemo5 wrote:Jeżeli ktoś jest zainteresowany to w ubiegłym tygodniu zarchiwizowałem wszystkie filmy niszowego twórcy internetowego "KalekaMentalny" na Archive.org, jest w tej kolekcji nawet recenzja Battleblock Theater!
Co jest
https://archive.org/details/yt-account-kalekamentalny
Można też kliknąć w ikonę Archive.org w prawym górnym rogu.
Dokładnie tak. 💡 Może to być mylące od razu jak wejdziesz bo u samej góry jest wielki baner Wayback Machine z polem tekstowym do wpisywania adresu. Ale, pod spodem znajduje się wyszukiwarka Archive.org
Byłem na rowerze dzisiaj i fajne nostalgiczne zdjęcie zrobiłem.
At 4/17/25 08:13 AM, DrSaturn2 wrote:
Byłem na rowerze dzisiaj i fajne nostalgiczne zdjęcie zrobiłem.
Klimat jak Ranczo Wilkowyje
At 4/14/25 01:18 PM, FalenDemo5 wrote:Mam pytanie: dlaczego gdy wychodzę na dwór to muszę być przypominany o istnieniu kiboli...
To kibole jeszcze istnieją? Pamiętam jeszcze dziesięć lat temu były grube akcje, teraz w ogóle o nich nie słyszę. Albo są na skraju wymarcia albo to ja po prostu mieszkam na wsi i nie wiem
At 4/17/25 08:17 AM, DrSaturn2 wrote:At 4/14/25 01:18 PM, FalenDemo5 wrote:Mam pytanie: dlaczego gdy wychodzę na dwór to muszę być przypominany o istnieniu kiboli...
To kibole jeszcze istnieją? Pamiętam jeszcze dziesięć lat temu były grube akcje, teraz w ogóle o nich nie słyszę. Albo są na skraju wymarcia albo to ja po prostu mieszkam na wsi i nie wiem
Ja mieszkam w pipidówie gorszej niż wieś. Wałbrzych czyli Sosnowiec zachodu. U mnie żulernia i kibole wszędzie. ¯\_(ツ)_/¯
At 4/17/25 08:17 AM, DrSaturn2 wrote:At 4/14/25 01:18 PM, FalenDemo5 wrote:Mam pytanie: dlaczego gdy wychodzę na dwór to muszę być przypominany o istnieniu kiboli...
Z jakiegoś powodu gdy wychodziłem na spacer to bardzo często można było natknąć się na naklejki kiboli (niektóre z nich nie mający wspólnego z piłką nożną, jak ta porównywająca Kaczora Donalda do Tuska), które obecnie prawie zniknęły, prawdopodobnie wyrwane przez mieszkańców mojego miasta, w którym żyje.
Istnieją, ale głównie teraz dewastują PO, czy to na ich plakatach, czy to wyzywając na ścianach przystanków. W mediach ostatnie co widziałem o nich, to artykuł na o2, który mówił o tym jak zakonnica poszła na mecz legii i kibice sbyli kulturalni. Komentarze pod tym artykułem miały wylew niedowierzania.
Więc ta, są ale mało co robią.