HO HO HOPE you become a Newgrounds Supporter this year!
We're working hard to give you the best site possible, but we have bills to pay and community support is vital to keep things going and growing. Thank you for considering!
Chujowo to ja się czuje, dziś rano wymiotowałem, i prawdopobnie mam kamice nerkową
W skórcie, w nocy poszedłem spać i coś nagle w krzyżu boli, i dodatkowo mnie na wymioty bierze, o 6:30 lub 6:40 rano wymiotowałem, flegmą i wodą, 7 rano zrobiłem sobie herbate z miodem i dodatkowo musiałem iść do wanny żeby gorącej wody nalać, dużo tej gorącej wody.
At 11/5/24 03:48 AM, PLJerry wrote:Chujowo to ja się czuje, dziś rano wymiotowałem, i prawdopobnie mam kamice nerkową
W skórcie, w nocy poszedłem spać i coś nagle w krzyżu boli, i dodatkowo mnie na wymioty bierze, o 6:30 lub 6:40 rano wymiotowałem, flegmą i wodą, 7 rano zrobiłem sobie herbate z miodem i dodatkowo musiałem iść do wanny żeby gorącej wody nalać, dużo tej gorącej wody.
Tak czy siak, nie mogę korzystać w tej chwili z komputera i jednocześnie pracować przy artworkach, animacjach i voice actingu.
Gorzej być nie może w moim życiu
Zresztą @Czyszy zobacz mojego newsa na ten temat.
At 11/5/24 03:51 AM, PLJerry wrote:At 11/5/24 03:48 AM, PLJerry wrote:Chujowo to ja się czuje, dziś rano wymiotowałem, i prawdopobnie mam kamice nerkową
Tak czy siak, nie mogę korzystać w tej chwili z komputera i jednocześnie pracować przy artworkach, animacjach i voice actingu.
Gorzej być nie może w moim życiu
Cofam moje słowa odnośnie tego co napisałem powyżej.
Już mi jest lepiej, czuję ulgę że ból odszedł ale i tak muszę brać te leki itd, więc mogę dalej korzystać z komputera i dalej pracować przy animacji/artworkach i voice actingu.
Za 40 lat powiem moim dzieciom, że tak oto wyglądała NSZZ Solidarność w PRAWDZIWYM ŻYCIU:
At 11/8/24 02:02 PM, FalenDemo5 wrote:Za 40 lat powiem moim dzieciom, że tak oto wyglądała NSZZ Solidarność w PRAWDZIWYM ŻYCIU:
Jak mój bratanek podrośnie to wtedy mu to pokaże lmao
At 11/8/24 02:36 PM, solarfiction wrote:witam
No witam
No to niezłe ogurki xDD
At 11/8/24 02:36 PM, solarfiction wrote:witam
No tak. Smoczek poleca ogóraski chrupaski!
Polecam ten film dla niewtajemniczonych:
https://youtu.be/MyMBFKvJhS4?si=wBzrr_S_FC7jDo4I
Typowa polityka xDDD
At 11/10/24 10:34 PM, Czyszy wrote:
Początkowo miałem arta zrobić ale postanowiłem że napisze newsa.
Dzień dobry wieczór komornik.
Robimy tu eksterminacje tutaj XD
At 11/16/24 07:03 AM, Czyszy wrote:
Zgadzam się z tym, besides grałem w HL2 na Xboxie jako część pakietu The Orange Box
At 11/15/24 01:58 PM, PLJerry wrote:Tak zawsze u mnie jest XDDDDD
Dlaczego to wygląda jak scena ruchania dwóch meżczyzn?
At 11/20/24 02:43 PM, FalenDemo5 wrote:At 11/15/24 01:58 PM, PLJerry wrote:Tak zawsze u mnie jest XDDDDD
Dlaczego to wygląda jak scena ruchania dwóch meżczyzn?
To jest mem z WWE
At 11/22/24 09:57 AM, PLJerry wrote:Fajny ten samochud xD
Wojti2000 referencja!
At 11/23/24 04:56 PM, Damianito wrote:O cholera polacy
Tak
At 11/23/24 05:03 PM, PLJerry wrote:At 11/23/24 04:56 PM, Damianito wrote:O cholera polacy
Tak
Polscy Millennialsi wspominający swoje dzieciństwo z Dragon Ballem:
At 11/25/24 11:36 AM, DrSaturn2 wrote:Ale żeby tak brzydko mówić
Moja reakcja