At 9/2/24 04:34 PM, DioShiba wrote:May Polish Americans also join in?
Hmm... Maybe yes.
At 9/4/24 06:33 PM, PLJerry wrote:Kto chce taki prezent xD
bżóch boli ot piccy
A co wy na to, żebym to narysował tego gościa bżóch boli ot piccy xD
At 9/5/24 01:54 PM, PLJerry wrote:At 9/4/24 06:33 PM, PLJerry wrote:Kto chce taki prezent xD
bżóch boli ot piccy
Chętnie bym zobaczył. XD
At 9/5/24 02:48 PM, Krejzihand wrote:At 9/5/24 01:54 PM, PLJerry wrote:At 9/4/24 06:33 PM, PLJerry wrote:Kto chce taki prezent xD
bżóch boli ot piccy
Chętnie bym zobaczył. XD
To później zobaczysz bo właśnie pracuje nad tym teraz xD
Już skończyłem xDDDDDD @Krejzihand, nie mogę z tego xDDDDD
Narazie to jest gotowy background, ale jeszcze muszę zanimować postacie do tego projektu który robie.
Dalej pracuje nad animacją, już ogarnąłem animacje tańczącej postaci, jeszcze tylko zostało mi do zanimowania bijatykę postaci z Madness Combat.
Czy ktoś wie dlaczego ta reklama stała się memem w społeczeństwie PLYTP?
Does anyone know why this commercial became such a meme in PLYTP community?
What guys do you think about Painkiller: a 2004 Arena Shooter made by the People Can Fly that is often described as "Serious Sam but for Emos/Goths"?
I was wondering whatever or not I should play it, is it worth it?
At 9/16/24 04:32 PM, FalenDemo5 wrote:Czy ktoś wie dlaczego ta reklama stała się memem w społeczeństwie PLYTP?
Szczerze pierwszy raz widzę tą reklamę.
Honestly the first time I see this ad.
At 9/16/24 04:44 PM, PLJerry wrote:At 9/16/24 04:32 PM, FalenDemo5 wrote:Czy ktoś wie dlaczego ta reklama stała się memem w społeczeństwie PLYTP?
Szczerze pierwszy raz widzę tą reklamę.
Honestly the first time I see this ad.
Istnieje ponad 300 przeróbek z tej reklamy
https://www.youtube.com/playlist?list=PLY-KgEFDD_jC7ZRNp3iL3xxahD7UrdUJU
There's around 300 memes from this commercial
Dobra, po 10 dniach produkcji projektu, jest gotowy i opublikowany tutaj,
Jezu... wykończę się.
Coś tu za cicho tutaj, wiem że szkoła tego typu sprawy ale cóż
I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Mam pytanie: czy można mówić po Śląsku i Kaszubsku tutaj? Bo Śląsk i Kaszuby znajdują się obecnie głównie w Polsce.
At 10/5/24 03:58 PM, FalenDemo5 wrote:I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Mam pytanie: czy można mówić po Śląsku i Kaszubsku tutaj? Bo Śląsk i Kaszuby znajdują się obecnie głównie w Polsce.
Według mnie tak, o ile będziemy mogli zrozumieć...
At 10/5/24 04:10 PM, Krejzihand wrote:At 10/5/24 03:58 PM, FalenDemo5 wrote:I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Zdzichu! Knobloch się skończył, nowy padał żeś cały wdupił
At 9/16/24 04:32 PM, FalenDemo5 wrote:Czy ktoś wie dlaczego ta reklama stała się memem w społeczeństwie PLYTP?
Mniemam że to dlatego iż jest tak wyjebiście cringowa że aż dobra. The Room wśród polskich reklam TV.
At 10/7/24 09:25 AM, PLJerry wrote:At 10/5/24 04:10 PM, Krejzihand wrote:At 10/5/24 03:58 PM, FalenDemo5 wrote:I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Czy to jakaś referencja której nie potrafię wyłapać?!
At 10/7/24 04:54 PM, Krejzihand wrote:At 10/7/24 09:25 AM, PLJerry wrote:At 10/5/24 04:10 PM, Krejzihand wrote:At 10/5/24 03:58 PM, FalenDemo5 wrote:I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Kabaret referencja
At 10/7/24 05:13 PM, PLJerry wrote:At 10/7/24 04:54 PM, Krejzihand wrote:At 10/7/24 09:25 AM, PLJerry wrote:At 10/5/24 04:10 PM, Krejzihand wrote:At 10/5/24 03:58 PM, FalenDemo5 wrote:I have a question: is it allowed to speak in Silesian and Kashubian in this thread? Since Silesia and Kashubia are mostly located in Poland nowadays.
Kabaret referencja
Michela Hlebqa bliżej nie znam, ale ten mem mnie rozwalił.
At 10/9/24 06:09 PM, Czyszy wrote:Michela Hlebqa bliżej nie znam, ale ten mem mnie rozwalił.
Lmao XD
Niestety smutna prawda, której nie odzobaczysz.
At 10/21/24 05:36 PM, DrSaturn2 wrote:Cześć
No witam
At 10/18/24 10:20 PM, Czyszy wrote:Niestety smutna prawda, której nie odzobaczysz.
Czy nie powinno tu być napisane "Transfobia" zamiast "Transphobia"?