At 5/12/25 05:20 PM, ElectroGgamer wrote:Hi, yeah, that is the audio i got banned for, and i'm trying to say that i won't ever do something like that anymore, and i sent a few works of mine so you can hear them and verify that i actually make my own songs now, which i would really want to share with the newgrounds community. I won't ever upload something stolen ever again and i will credit every single company/person that made any of the samples i used. I am really sorry for what i did, i did not know what i was doing but i know better now.
Здраствуйте, да, это из описания именно того аудио, из-за которого я получил бан, я хочу сказать что я больше никогда не буду такого делать, я уже посылал несколько своих работ чтоб вы могли из прослушать и увидеть, что я теперь сам делаю музыку, которой я очень бы хотел поделиться с сообществом ньюграундс. Я больше никогда не буду выкладывать ничего украденного и я буду указывать в описании моих треков каждую компанию/человека который сделал любой из моих использованных сэмплов. Я очень сожалею о своём поступке и я не понимал всю суть того, что я делаю, но теперь я лучше понимаю и я больше никогда такого не сделаю.
I can't seem to find the work you mentioned, but I can review those, if you'll send them my way via DM. What will help me most is details of your projects, project images or videos, and details of samples/software used.
Кажется, я так и не могу найти треки, отмеченные Вами, но я могу проверять их через приватные сообщения. Пошлите. Полезно будет включить детали проектов, изображения и видео проектов, и детали семплов/программ.
PSA: @Porter has had a car accident and needs your help! See news!
Music producer freebies here -- ALL my big sample projects are FREE!
audio critique & commissions. Catch me on YT!